Kolejna wiosenna propozycja!
Lubicie? :)
Składniki:
5 jaj
6 rzodkiewek
2 cebule dymki ze szczypiorkiem
koperek
majonez
sól, pieprz
Jaja gotujemy na twardo, obieramy, kroimy w kostkę.
Rzodkiewki siekamy w małą kostkę, cebulkę ze szczypiorkiem w paseczki.
Dodajemy koperek, przyprawy, majonez - do połączenia składników.
Idealne na śniadanko!
Uwielbiam takie pasty :) Ostatnio nawet kupiłam sobie rzodkiewki z myślą o jakiejś paście, ale okazało się, że zjadłam wszystkie jako przekąskę :)
OdpowiedzUsuńWywalam koperek i już jest pyszna ;-)
OdpowiedzUsuńpycha, uwielbiamy takie pasty!
OdpowiedzUsuńoooo to takie wiosenne jedzonko :)
OdpowiedzUsuńHej!!!!! U Ciebie jak zwykle prosto, pięknie , smacznie , a u nas te rzodkiewki to są aż z Włoch . Całuski pa pa
OdpowiedzUsuńJak ja uwielbiam takie pasty! Taka juz wiosenna:)
OdpowiedzUsuńbardzo lubię wiosenne jedzonka, pozdrawiam cieplutko:)
OdpowiedzUsuń