tag:blogger.com,1999:blog-1972326058231107131.post4885395487715718104..comments2023-09-26T18:07:45.838+02:00Comments on Zapachy z kuchni Kamy: PIEROŻKI Z KASZĄ GRYCZANĄ I GRZYBAMIKamahttp://www.blogger.com/profile/17052274943277788556noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1972326058231107131.post-48239551582603558342014-02-08T08:34:24.258+01:002014-02-08T08:34:24.258+01:00I couldn't resist commenting. Very well writte...I couldn't resist commenting. Very well written!<br /><br /><br /><br />Also visit my site - <a href="http://www.tabletek-ranking24.pl" rel="nofollow">ranking odchudzanie</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972326058231107131.post-11165411306886524972013-12-05T17:57:29.579+01:002013-12-05T17:57:29.579+01:00Marysiu, jeszcze wcześnie, na pewno zdążysz :)
Fal...Marysiu, jeszcze wcześnie, na pewno zdążysz :)<br />Falbanka to naprawdę nic trudnego, popatrz filmiki w necie, zdolniacha z Ciebie, uda Ci się :)<br />A rydzy nigdy nie próbowałam, słyszałam, że są przepyszne, więc się nie zastanawiaj, tylko rób :)<br />I daj znać jak smakowało :)Kamahttps://www.blogger.com/profile/17052274943277788556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972326058231107131.post-73782806402320206472013-12-05T17:55:10.053+01:002013-12-05T17:55:10.053+01:00To dawaj na szkolenie, dziś Kinię uczyłam, pięknie...To dawaj na szkolenie, dziś Kinię uczyłam, pięknie jej szło :)Kamahttps://www.blogger.com/profile/17052274943277788556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972326058231107131.post-83137148895868608012013-12-04T21:04:59.304+01:002013-12-04T21:04:59.304+01:00Jejku, Kama, normalnie mnie dołujesz, już na święt...Jejku, Kama, normalnie mnie dołujesz, już na święta robisz i mrozisz; też tak myślałam zrobić ... a właściwie co przeszkadza, żeby zrobić pierogi za kilka dni? przecież potem nie będę musiała stawać na rzęsach; no i koniecznie muszę nauczyć się tej uroczej falbanki; pozdrawiam Cię serdecznie, moja Ty Inspiracjo Kuchenna, bardzo często korzystam z Twoich przepisów, pa!<br />Domownicy już dopominają się o pierogi z kaszy gryczanej, ostatnio Okrasa robił z nadzieniem z rydzów, myśliśz, że to dobre? mam sporo zamrożonych.Maria z Pogórza Przemyskiegohttps://www.blogger.com/profile/13044088167233265899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1972326058231107131.post-86893828080451173412013-12-04T20:33:39.923+01:002013-12-04T20:33:39.923+01:00O mamuńciu jakie ładne ja też chce tak naumieć.O mamuńciu jakie ładne ja też chce tak naumieć.Barbikenhttps://www.blogger.com/profile/06488789782486445197noreply@blogger.com